Monday, July 27, 2009

الويكه

هي الباميه الكبيره و بتتعمل نى فى نى
الويكه
المطلوب ( كيلو باميه كبيره - بصله - صلصه - 4 فصوص ثوم - فلفل اخضر او احمر )
الطريقه نجهز الباميه و نغسلها و نقطعها و نقطع عليها الفلفل و نحط البصل المقطع و الثوم و الملح و الفلفل
نزود الصلصه و نحط الجميع على النار مع اضافه الشوربه و حته سمن و ممكن نزود حته لحمه مسلوقه و نتركها تستوى و تقدم بالهنا و الشفا
تعديل من مدام وفاء الله يباركلها
نحط طماطم بدل الصاصه و بعد ما بذور الباميه تحمر نهرسها و بعدين نجهز ثوم مقطع مع رشه كسبره ناشفه و نحمرهم فى السمن و بعدين نحطهم على الباميه زى الملوخيه يعنى
شكرا مدام وفاء معلوماتك ريحتها حلوه قوى

10 comments:

فيديو العرب said...

أنستونا !!!! ؟؟؟

و أنتم جوعتونا

اقصوصه said...

يسلمو ع الطريقه :)

وفاء بركات said...

مفاجئه مدهشه ... سفرة دايمه
بجد فكره حلوه ... أصل بحب الويكه
انا بحط طماطم بدل الصلصه وبعد م بذره الباميه لونها يحمر بهرسها أو تضرب مره واحده في الخلاط
وتحمر الثوم مع مطحون كزبره ناشفه وتضاف ليها كما الملوخيه
مدونتك لذيذه وتتاكل أكل

وردة فرح said...

ان شاء الله حق رمضان ،،
:)

يسلموو حبوبة ،،

Unknown said...

!الله الله الله الله الله الله
طعمــــــــة بشكل
حلوووووة بشكل
تسلم الايادى والعيون
كمــــــــــان :)

أنستونا said...

شكرا اقصوصه و شرفتى

أنستونا said...

اتفضل يا فديو العرب بالهنا و الشفا

أنستونا said...

مدام وفاء بجد بجد انا سعيده جدا بتشريف حضرتك للمدونه
وانا زى ما قلت فى الاول مش استاذه فى الطبيخ ده انا لسه يادوب بتعلم و فى اول الطريق و شرف لى ان استفيد من حضرتك

أنستونا said...

اهلا و سهلا بيكى و شرفتى يا انسانه

أنستونا said...

تسلمى يادكتوره نور و اهلا بيكى فى كل وقت شرفتينى و نورتينى