Wednesday, January 12, 2011

اصابع البطاطس المحشوة


يتعبر من المقبلات الشهية و مناسبة مع اى وجبة كما انها سهلة و طريقة اعدادها سريعة
المطلوب ( كيلو بطاطس مغسولة و مسلوقه و مقشرة - بقدونس مفرى ناعم - جبنة شيدر او موتزاريلا - ملح و فلفل - بيض و بقسماط للقلى )
الطريقه بسيطة جدا اولا نهرس البطاطس هرسا جيدا حتى تصير ناعمه ونملحها بالملح و الفلفل و نضيف البقدونس و نخلط لجميع جيدا
- نشكل البطاطس اصابع و نحشي كل اصبح بشريحة جبنه شيدر او موتزاريلا حسب الرغبة بحيث تكون الجبنه بالداخل و مغطاة بالكامل
- نضع الاصابع فى البيض ثم البقسماط و نقليها فى زيت غزيز
- نطلعها على ورق المناديل حتى يتشرب باقى الزيوت منها
- نقدمها و نجملها بالبقدونس الاخضر و بالهنا و الشفا

1 comment:

Anonymous said...

كل الطباق اللي بتقدميها كلها روووووعة


أنا متابعاكي و متابعة كل حاجة بتقدميها


شكرا على المجهود الكبير