Monday, January 17, 2011

كيكة الكاستر و الكريمة



صنف حلو سهل و سريع و جديد و ممكن تغيير اى مكوناته حسب الرغبه
المطلوب ( كيك اسفنجى او بسكويت شاى - مقدار من كاستر الفانيليا او الشيكولا - مقدار من الكريمة المخفوقة او الايس كريم )
الطريقة فى غاية البساطة- اولا( نرص قطع البسكويت ) او نفرد طبقة الكيك فى قالب او صينيه بايركس
- نصب فوقها الكاسترد بالنكهه المحببة
- ثالث طبقة تكون الكريمة المخفوقة او الايس كريم
نساوى السطح جيدا و التاكد من عدم وجود فراغات و ذلك بخبط القالب برفق حتى تنضغط الطبقات جيدا
- ندخله فى الثلاجه و ممكن تجميل الوجه بخطوط الشيكولا
- يقدم بارد و بالهنا و الشفا

No comments: