ايس كريم بيتى لذيذ و مغذى و مكوناته متوفره
ايس كريم الفواكه
المطلوب ( كيلو فراوله او مانجو او اى فاكهه مفضله - كوب سكر بودره - 2 كوب كريم شانتى مخفوق )
الطريقه سهله للغايه نقطع الفواكه و نخلطها بالسكر و نهرسها بالشوكه و ممكن خلطها بالخلاط حسب الرغبه
نضيف عليها الكريم شانتى و نقلب بالراحه حتى يختلط الجميع جيدا
نصبه فى إناء زجاجى و نغطى الوجه بكيس نايلون و ندخله الفريزر
كل نص ساعه نطلعه و نقلبه حتى يكون كريمى القوام
بعد تكرار العمليه السابقه حوالى 4 مرات نتركه فى الفريزر لحين استعماله مع تغطيه الوجه
لما نحتاجه نقدمه كرات مع قطع الفواكه و بالهنا و الشفا
ايس كريم الفواكه
المطلوب ( كيلو فراوله او مانجو او اى فاكهه مفضله - كوب سكر بودره - 2 كوب كريم شانتى مخفوق )
الطريقه سهله للغايه نقطع الفواكه و نخلطها بالسكر و نهرسها بالشوكه و ممكن خلطها بالخلاط حسب الرغبه
نضيف عليها الكريم شانتى و نقلب بالراحه حتى يختلط الجميع جيدا
نصبه فى إناء زجاجى و نغطى الوجه بكيس نايلون و ندخله الفريزر
كل نص ساعه نطلعه و نقلبه حتى يكون كريمى القوام
بعد تكرار العمليه السابقه حوالى 4 مرات نتركه فى الفريزر لحين استعماله مع تغطيه الوجه
لما نحتاجه نقدمه كرات مع قطع الفواكه و بالهنا و الشفا
No comments:
Post a Comment