Sunday, February 15, 2009

السجق بالخضار

الاكله دى ممكن تبقى غدا او عشا اوسندوتشات فى اى مناسبه
السجق بالخضار
المطلوب (نص كيلو سجق بلدى -فلفل اخضر -حبتين طماطم جامده - جزره مبشوره-حبه بطاطس مبشوره -بقدونس مقطع -بصله -توابل )
الطريقه سهله بنقطع البصله فوق السجق و بعدين نحط الجزر و البطاطس و نقطع الفلفل و نتبل الجميع بالملح و الفلفل و الكركم و الجنزبيل و نضيف شويه ماء و نحطهم على النار على فكره الملح و الفلفل بيكون مش كتير يعنى على قد الخضار بس لان السجق بيكون متبل جاهز يعنى مش محتاج
لما الخضار يستوى بيكون السجق استوى برضه بنزود الطماطم قبل ما نشيله من على النار بشويه صغيرين لان مش عايزينها تتهرى
بنغرف السجق فى طبق التقديم و نضيف الخضار حواليه و نصب الصوص المتبقى عليه و نجمله بالبقدونس
ممكن يتقدم معاه رز ابيض و سلطه خضرا
كمان بيكون سندوتشات تجنن بالهنا و الشفا

No comments: