الكريمه اللبانى هى مرحله ما قبل الزبده
يعنى لما نضرب القشطه زى ما قلت سابقا فى شرح طريقه صنع الزبده
بنلاحظ ان القشطه جمدت و اخذت قوام غليظ و هنا بنوقف الضرب لان فى هذه المرحله تحولت القشطه الى كريمه لبانى
و لو استمر الضرب هتتحول الى زبده
بنحصل على الكريمه و نستخدمها فى اى صنف حسب الرغبه سواء فى تجميل الحلويات او اى صنف
يعنى لما نضرب القشطه زى ما قلت سابقا فى شرح طريقه صنع الزبده
بنلاحظ ان القشطه جمدت و اخذت قوام غليظ و هنا بنوقف الضرب لان فى هذه المرحله تحولت القشطه الى كريمه لبانى
و لو استمر الضرب هتتحول الى زبده
بنحصل على الكريمه و نستخدمها فى اى صنف حسب الرغبه سواء فى تجميل الحلويات او اى صنف
No comments:
Post a Comment